Blue Flower

Efter nogle år med Mette Frederiksen ved roret føler jeg vi trænger til noget nyt. Noget der heller ikke indeholder SF, Radikale og Enhedslisten. Nej , vi skal have nogle som ønsker, at hjælpe andre i samfundet end kun børnefamilier og unge der ikke kan klare livets små puf uden de skal have særlig opmærksomhed. hvem skal man så sætte kryds ved? blå blok kunne man tænke , men jeg har indtryk af at ligegyldingt hvem man vælger,på den side, så peger de på Ellemann og Pepe. De er begge totale uegnede , Pepe taler før han tænker og er et løsgående missil. Ellemann lever fuldstændigt af at være politikker barn, og ved at prale af han har aftjent sin værnpligt, det er vel også den eneste gang, hvor han ikke har gemt sig beg sin mors skørter. Som snart pensionist har jeg lagt mærke til, at Dansk Folkeparti det eneste der kørt frem med nye tiltag der kan hjælpe den ældre del af befolkningen.
Lad os tænke på vores univers efter big bang udvider sig til en vis grænse, så starter en sammentrækning, der til sidst ender i en lille prik, og så opstår big bang igen og så videre. så vil vores univers live-tid forgå som en puls. I en større sammenhæng kan der være utallige universer, der udgør en lille del af en større organisme. omvendt kan man gå indad ... molekyler, atomer osv. der i det mindste objekt er et univers.

 

Røgen er tæt og lugten af cubanske cigarer fylder rummet. Det er fredag og alle ser frem til en velfortjent weekend, dette møde skal blot slutte, så er alle på vej hjem til det nordsjællandske.

 

Vi befinder os på Danske Banks hovedsæde i København i et lille tilbagetrukket kontor, der normalt bruge til rengøringspersonalts på deres mandagsmøder.

Rundt om bordet, denne eftermiddag, er der samlet en stor del den samlede elite fra en lille del af erhvervslivet, det vil sige folk fra Brandstofbranchen og Bankverdenen, som er de eneste der kan lave indbyrdes aftale omkring renter og priser, uden nogen tør kalde det karteldannelse. Dagen program handler naturligvis om aftaler for næste uge.

Man besluttede nogle uger tidligere at brandstof priserne skulle stiger stille og roligt med 10 øre hver 4 dag, med den overbevisning, at så ville de almindelige mennesker ikke bemærke det. Det skulle så forsætte indtil man når de kr. 11,19 hvor man så holder en pause indtil folk vænner sig til det nye prisniveau.

Man har nu ønske om at lade priserne stige igen, men er der er et problem, nemlig at der ikke er nogen som helt legitim grund til. Nogen forslår rentestigningen andre synes at corana krisen snart er ovre så dette kunne bruge som en grund. Bankfolkene forslår at man ligesom dem kunne opfinde nogle gebyrer.

Bankerne har, hvor konkurrence er en by i Rusland, haft held med de gebyrer som ingen tør gøre noget ved. Sidst var der en kvik ung mand på mødet der kom på strafrenter altså at kunder nu skal betale 0,6% i rente af indestående over 100.000, som banker så kan låne ud til 8-10 % det er det man i branchen kalder for godt købmandsskab. Men den samme mulighed har benzinselskaberne ikke.

 

Det bliver enige om at fare på weekend og så tænke over hvordan de fortsat kan vride penge ud af deres kunder. næste møde om 14 dage. 

God weekend Danmark

I Seniorpartiet vil vi kæmpe for, at den ældre generation skal nyde den respekt de fortjener fra politisk side og at deres gennerelle forhold skal forbedres, og skal ikke mere kaldes for ældrebyrden. Ældrechecken skal gøre skattefri , som børnechecken. Vi vil kæmpe for samboende ældre undgår at blive straffet økonomisk fordi de er samboende Kæmpe for, at ændre indstillingen til at plejehjem/ældreboliger ikke bliver betragtede venteplads til den evige hvile, men derimod en god 3. alder Kæmpe for de ældre, der stadig lider under skoletandplejens eksperimenter med forbyggende udboring af tænder, også skal have gratis tandpleje. Vi går ind for styrkelse af Nato Vi anbefaler nej til ophævelse af Danmarks forsvarsforbehold

Vi får nu at vide det er ok at gå i biografen og så længe man sidder ned så behøver man ikke mundbind. det samme gælder på restauranter.

Med andre ord hvis man sidder ned og fylder mad i hovedet så får man ikke Coronavirus.   ?